Auburn Community Hospital- MRI Suite

Auburn Community Hospital

Auburn, NY

In partnership with Auburn Community Hospital Foundation, Auburn Community Hospital was able to renovate a state if the art MRI suite. In recognition to the Foundation, the Hospital wanted to add the foundations signing to the main corridor just out side the MRI suite. Original specifications called for a solid wood tree and metal signage. Both items costing well over ACH’s budget. We were called in to Value Engineer.

We value engineered the solid wood tree to a wood laminate applied directly to 3mm sintra (expanded PVC) and edges painted to match. The lettering we value engineered from 12mm metal to 6mm acrylic, painted with a silver metallic finish. The result was an 80% cost savings.

 
 

cost effective, creative and problem solving…

ACH+COLOR+LOGO+%282%29.jpg

After our initial consultation, I did not have any concerns about hiring SIXTY55. I saw their passion for what they do and knew that they could help us with their apparent skill set. 

 The design solutions that SIXTY55 delivered have been cost effective, creative and problem solving. I especially like SIXTY55’s approach to understanding our business and community focus. 

 SIXTY55 has exceeded our expectations and we have added her as a valuable member of our team.

-Jason Lesch, Chief Financial Officer
Auburn Community Hospital  


Featured